0723190877 / 0731325557 contact@casacristinadeva.ro

Mobilier pe comanda living

Îți oferim variante de mobilier pentru living după cele mai în vogă tendințe. Fie că își dorești un living clasic, fie că îți dorești un living open space cu bucătăria, îți oferim câteva variante din care să alegi livingul la care visezi.

Mobilier pe comanda bucatarie rustica

De mai bine de 20 de ani, producem mobilier la comanda pentru bucatarii. O bucatarie rustică poate aduce un plus de rafinament locuinței și poate fi locul ideal pentru a petrece timp cu familia.

Mobilier pe comanda bucatarie moderna

De mai bine de 20 de ani, producem mobilier la comanda pentru bucatarii. Folosim materiale premium si tinem pasul cu cele mai noi tendinte. Te  putem ajuta sa pui in valoare spatiul bucatariei cu un mobilier modern cu design exceptional.

Mobilier pe comanda Horeca

Producem mobilier pentru hoteluri, restaurante sau cafenele. Punem accent pe calitate și pe o execuție exactă după proiect, astfel încât aspectul locației și confortul clientului să fie la nivelul dorit.

De ce sa alegi Casa Cristina?

Materiale premium

Materialele de cea mai buna calitate ofera un aspect deosebit mobilierului si o rezistenta indelungata.

Proiectare 3D

In functie de locatie si de dorintele clientului, realizam un proiect 3D al mobilierului. Proiectul ne permite sa vedem mobilierul inainte ca acesta sa fie produs.

Servicii

De la prima interactiune, consiliem clientul astfel incat sa ajungem impreuna la cea mai buna varianta de mobilier. Ne ocupam de masuratori, proiectare si montaj.